La Gran Festa de la Calçotada

  • Escrito por Restaurant Masia Fontscaldes en la categoría General
 

L’últim diumenge d’aquest mes de gener, concretament el  dia 27, se celebra a Valls La Gran Festa de la Calçotada, amb Cercaviles, Demostracions de cultiu i collita de Calçots, concursos de salsa i de menjar calçots, degustacions i moltes altres activitats relacionades amb el mon del Calçot.
Aquesta Festa, fa que milers de persones visitin la capital de l’Alt Camp i els seus restaurants .

Es per això, que cal reservar amb prou antel·lació i així gaudir d’una bona Calçotada.

En el Restaurant Masia Fontscaldes, podrà trobar la Millor i Autèntica Calçotada de Valls amb gran qualitat dels seus productes i amb el millor preu de la zona. El Restaurant Masia Fontscaldes, li ofereix la possibilitat de menjar tos els Calçots que vulgui i quedar-ne satisfet i gaudir també d’una completa graellada de carns entre altres moltes coses que li faran passar un gran dia que no oblidarà i desitjarà tornar al Restaurant Masia Fontscaldes mol aviat.

Aquest passat diumenge dia 13, es va celebrar la Festa dels Tres Tombs, i entre les moltes persones que van visitar la ciutat de Valls, van gaudir de l’Autèntica Calçotada al Restaurant Masia Fontscaldes, un grup de 190 estudiants nord-americans i així els varem donar a conèixer entre altres coses com va esser el mon casteller, la tradició de la Calçotada. Van quedar encantats per la nostra cultura i gastronomia i es van emportar una gran imatge de les nostres contrades.

Imágenes de la noticia: