Festa dels Tres Tombs a Valls

  • Автор: Restaurant Masia Fontscaldes , раздел: Festivals
Festa dels Tres Tombs a Valls
 

Aquest cap de setmana, la ciutat de Valls celebra la FESTA DELS TRES TOMBS amb cavalls i carruatges que venen d’arreu de Catalunya. Es una bona ocasió per viure un bon diumenge i gaudir d’aquest espectacle que es molt nostre i a la vegada fer la millor i autèntica Calçotada de Valls al restaurant Masia Fontscaldes.

Ja ha començat el temps de les Calçotades i el Restaurant Masia Fontscaldes aposta per oferir aquest àpat tan típic de l'Alt Camp i concretament de la ciutat de Valls lloc on va néixer aquesta tradició.

El RESTAURANT MASIA FONTSCALDES de Valls, és una Masia tradicional catalana que data del segle XVII i que fa més de vint anys es dedica a delectar al seus clients amb la cuina tradicional catalana i per les típiques Calçotades, que en aquesta època de l’any si dedica plenament oferint l’autèntic calçot amb DO Valls i amb un menú especial per la calçotada amb productes de la terra de primera qualitat i amb denominació d’origen.

Aquest menú inclou els Calçots amb salsa salbitxada, llesques de pa torrat amb tomàquet i all, porrons de vi blanc i negre de l'Alt Camp, Llonganissa, botifarra negra i carn de xai amb carxofa a la brasa, fesols i all i oli, amanides d'escarola, taronja tallada amb sucre i vi dolç, crema catalana, cava brut nature, aigües, cafè, tallat o infusions.

Фотографии к новости:

Festa dels Tres Tombs a Valls Restaurant Masia Fontscaldes